A- A A+

Salon fizioterapeutskih usluga

Posjetite nas i učinite korisnu stvar za Vaše tjelesno i duševno zdravlje. Zanimanje fizioterapeut u praksi se pokazalo kao najpodesnije zanimanje za slijepe osobe u okviru kojih poslova i radnih zadataka oni ostvaruju puni učinak na zadovoljstvo pacijenata.

Zbog ove bitne činjenice i s obzirom da je veliki broj slijepih u srednjoj školi obrazovan za zanimanje fizioterapeuta TMP je uz pomoć Fonda za profesionalnu rehabilitaciju uspio uspostaviti djelatnost pružanja fizioterapeutskih usluga i to u okviru jednog modernog, salona sa najsavremenijom opremom.

Salon je u potpunosti adaptiran i prilagođen tako da korisnici usluga imaju potpuno zadovoljstvo, a sasvim je pristupačan i za ljude u kolicima.

Fizioterapeuti zaposleni u salonu svoje stručno obrazovanje su stekli u redovnom skolskom sistemu, a praktična znanja, vjestine i radno iskustvo uz polaganje državnog stručnog ispita u javnim zdrastvenim ustanovama Kantona Sarajevo. Manuelnu masažu(Opstu i parcijalnu), termo i krio terapiju, parafango terapiju, anticelulitni tretman, kineziterapiju, elektroterapiju svim vrstama struja i ultrazvukom, magnetoterapiju, terapiju udarnim valom(shockwave), bioptron lampu i IC Solux lampu  možete pronaći u nasem salonu, a vršimo i kućne posjete. Posle završetka tretmana ili vježbanja na raspolaganju Vam stoji i naš prijatni klub restoran. U nasem krugu uvijek ima mjesto za bezbjedno parkiranje Vašeg automobila. Stručno znanje, vještine i moć u rukama fizioterapeuta uz povoljne cijene su razlog više je da koristite naše usluge.

CJENOVNIK USLUGA