A- A A+

Restoran sa ljetnom terasom

U mirnom i bezbjednom dijelu Nedžarića uz ulice Ramiza Salčina i Aleja Bosne Srebrene u našem poslovnom kompleksu uz  multimedijalnu salu nalazi  se klub restoran sa ljetnom terasom koji su zbog svoje veličine, komfornosti, ugodnog i intimnog ozračja podesni za organiziranje ručaka, večera, zakuski sa poslovnim partnerima i prijateljima, kao i za organiziranje raznih vrsta svečanosti. 

Enterijer restorana je pažljivo dizajniran  kao i okruženje same ljetne terase  što teško da može ikoga ostaviti ravnodušnim.

Raspolažemo sa kapacitetom od 80 mjesta u restoranu i 50 mjesta na terasi. Kvalitetom svojih usluga  i raznovrsnošću ponude kako jela tako i pića, ovaj restoran može udovoljiti i najizbirljivijim ukusima i željama cijenjenih gostiju, a naše ljubazno osoblje pružit će Vam vrhunsku uslugu i topao  prijem. 

Specijalne pogodnosti:

• Osiguran i ograđen parking
• Mogućnost organizovanja grupnih ručaka sa izborom Menua

Posebnost restorana ogleda se u tome što se u spravljanju jela koristi zdravo organsko povrće koje se uzgaja u plasteniku TMP-a i restoran TMP-a je zasigurno restoran zdrave hrane.

OTKRIJTE SVOJ KUTAK U SARAJEVU GDJE ĆETE SE UVIJEK HTJETI VRAĆATI, A MI ĆEMO UČINITI SVE DA UŽIVATE I UGODNO SE OSJEĆATE DOK BORAVITE U NAŠEM „TMP“ KLUB-RESTORANU i LJETNOJ TERASI!!!