Početna  //  Djelatnosti
Djelatnosti


alt

Posjetite nas i učinite korisnu stvar za Vaše tjelesno i duševno zdravlje. Zanimanje fizioterapeut u praksi se pokazalo kao najpodesnije zanimanje za slijepe osobe u okviru kojih poslova i radnih zadataka oni ostvaruju puni učinak na zadovoljstvo pacijenata.

Zbog ove bitne činjenice i s obzirom da je veliki broj slijepih u srednjoj školi obrazovan za zanimanje fizioterapeuta TMP je uz pomoć Fonda za profesionalnu rehabilitaciju uspio uspostaviti djelatnost pružanja fizioterapeutskih usluga i to u okviru jednog modernog, salona sa najsavremenijom opremom.

Powered by Web Agency
  

alt

Mi nabavljamo najbolju sirovu kafu ponuđenu na našem tržištu kako po sorti tako i po veličini i vlažnosti zrna. U procesu pripreme za preradu kafe posebna pažnja se poklanja prebiranju i čiščenju sirove kafe. Naša pržionica kafe opremljena je posebno rađenom peći za prženje kafe sa ventilatorom i separatorom pljeve zbog čega uvijek možemo garantovati ujednačenu poprženost i vlažnost kafe.
Powered by Web Agency
  

alt

Plastenička proizvodnja je važna i brzorastuća komponenta poljoprivredne industrije razvijenih zemalja. Plastenička proizvodnja u Bosni i Hercegovini, iako još uvijek u fazi zadobijanja oblika, u primjetnom je porastu, kao i tržišni zahtjevi za sviežim organskim povrćem te dostupnošću istih tokom cijele godine.
Powered by Web Agency
  

alt

Papirne salvete dimenzija 33x 30 koje plasiramo u restorane, prodavnice, pizzerie, fast foodove hotele i slično su izuzetno kvalitetne. Na iste je moguće po zahtjevu kupca utisnuti logo. Salvete po izuzetno povoljnim cijenama možete naručiti na kontakt brojeve TMP-a. 
 
Powered by Web Agency
  

alt

Sa sigurnošću možemo reći da je nakit koji je ručno rađen od kvalitetnog srebra i Swarovski elemenata kristala pravljen sa puno truda, pažnje i stila i da zadovoljava visoke standarde. Jednako tako sa puno kreativnosti i ženske torbice od prirodne kože različitih dezena su ručno rađene u raznolikim modelima modernog dizajna.
Powered by Web Agency
  

alt

Neposredno uz ulicu Ramiza Salčina nalazi se montažni objekat koji je i prije rata služio kao maloprodajno mjesto TMP-a. Ovaj objekat u potpunosti je adaptiran i opremljen za prodavnicu mješovite robe.
U njemu možete pronaći široki asortiman roba po prihvatljivim cijenama. Prodavnica Vam nudi preko 2000 različitih artikala od prehrambenih proizvoda, duhanskih prerađevina pa preko artikala za higijenu do štampe i kartica za mobilnu telefoniju. 
Powered by Web Agency
  

alt

Na 2 mašine za pakovanje ugostiteljskog šećera u našoj pakirnici pakuje se šećer u 2 veličine kesica sa najmanje 6 grama u kesici. Šećer je odlične kvalitete i visoke odgovarajuće slatkoće.
 
Po vašoj želji na kesicama mogu biti ispisani vaš logo i odgovarajuće poruke.
 
Powered by Web Agency
  

Multimedijalna,dvodijelna, višenamjenska, tehnički dobro opremljena sala pogodna je za organiziranje konferencija, seminara, okruglih stolova, kurseva, promocija, prezentacija i sl. U ovoj Sali mi uspješno organizujemo teorijsku nastavu za slijepe i slabovidne osobe i druge osobe sa invaliditetom, sa svrhom njihove profesionalne rehabilitacije i osposobljavanje za konkretna zanimanja, kroz dokvalifikaciju i prekvalifikaciju, kao i sticanje znanja i informacija o mogućnostima zapošljavanja na otvorenom tržištu rada, a sve u cilju njihovog bržeg zapošljavanja. 

Powered by Web Agency
  

alt

Štamparija TMP je počela prvobitno sa jednim kopir aparatom koji je bio u funkciji na portirnici prijavnici. Potom je adaptacijom prostora i u više navrata opremanjem kopirnica prerasla u štampariju sa respektabilnim asortimanom proizvoda i usluga koji se mogu raditi, a po izuzetno povoljnim cijenama. Visoko stručno osoblje štamparije garantuje kvalitet usluge.

Powered by Web Agency
  

U mirnom i bezbjednom dijelu Nedžarića uz ulice Ramiza Salčina i Aleja Bosne Srebrene u našem poslovnom kompleksu uz  multimedijalnu salu nalazi  se klub restoran sa ljetnom terasom koji su zbog svoje veličine, komfornosti, ugodnog i intimnog ozračja podesni za organiziranje ručaka, večera, zakuski sa poslovnim partnerima i prijateljima, kao i za organiziranje raznih vrsta svečanosti. 
Powered by Web Agency
 


Zadnje novosti

Nazad Dalje

Kovači vlastite sreće

Kovači vlastite sreće

Slijepa i slabovidna lica, ali i druge osobe sa invaliditetom, svojim rukama su sebi napravili...

Pročitaj sve...

Održana Konferencija"Izazovi u radu priv…

Održana Konferencija

Dana, 06.12.2016.g. se u organizaciji Udruženja privrednih društava za zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba sa...

Pročitaj sve...

Osobe s invaliditetom teško do tendera

Osobe s invaliditetom teško do tendera

Proizvodi i usluge firmi koje zapošljavaju osobe s invaliditetom teško prolaze na tenderima u Bosni...

Pročitaj sve...

Domaćini konferenciji "Zapošljavanje oso…

13.oktobra 2016.g. smo imali čast biti domaćini održavanja konferencije pod nazivom "Zapošljavanje osoba sa invaliditetom"....

Pročitaj sve...

TERAPIJA UDARNIM VALOM U SALONU FIZIOTER…

Ponuda salona fizioterapeustkih usluga je obogaćena uslugom terapije udarnim valom. Udarni val, terapija udarnim valom...

Pročitaj sve...

Svečano dodijeljene potvrde o završenoj …

Svečano dodijeljene potvrde o završenoj obuci iz Refleksologije

12.07.2016.g. u prostorijama TMP-a Društva za zapošljavanje slijepih i slabovidnih lica d.o.o Sarajevo svečano su...

Pročitaj sve...